Bridgestone

Informasjon fra en av gigantene innen dekkproduksjon. Her får du bl.a. vite hvem som importerer og forhandler Bridgestone.

Continental Dekk Norge

Stor dekkgrossist som representerer en rekke varemerker og dekkonsepter og leverer dekk til alle typer kjøretøy fra personbiler og motorsykler til busser, lastebiler og trucker.

Dekkman AS

Datterselskap av Continental Dekk Norge. Kjede som består av godt over 40 avdelinger fra Mandal til Tromsø. Tilbyr dekk, felger og annet tilbehør.

Dekk Partner AS

Kjede bestående av over 90 frie og uavhengige dekkverksteder i Norge og 30 i Sverige. Verkstedene har sin hovedomsetning innenfor dekk, felg og dekkservice.

Super Dekk Service

Skandinavisk kjede som tilbyr dekk, felger og batterier. Nettsidene omfatter produktinformasjon, forhandlerliste, prisoversikt, markedsplass m.m.

Tyre Protector

Tilbyr dekkforsegling som bygger på en teknologisk avansert formel og skal eliminerer 98 prosent av alle punkteringer i dekkets slitebane. På sidene finnes oversikt over forhandlere over hele landet.

Vianor

Landsdekkende kjede med avdelinger over hele landet. Hovedaktiviteten er salg av ledende dekkmerker til alle formål, alufelger og stålfelger, regummiering av dekk for tunge kjøretøy, dekkmontering og reparasjoner.